Arutech terassilasit

Osasto:

Kuvaus

Terassit ja kuistit on tehokas tapa kasvattaa asuintilojen pinta-alaa. Ulko- ja sisätilojen yhdistäminen tuo luontoa lähemmäksi asuntoa. Arutech terassilasit on mukava ja edullinen ratkaisu.

Arutech terassilasit sopivat omakotitalojen, kerrostalojen, kesämökkien sekä kahviloiden pinta-alan laajentamiseen.

Arutech – terassilasit on pystykarmeilla varustettu, helppokäyttöinen, kestävärakenteinen lasitusjärjestelmä. Paneelit on helppo avata ja sulkea. Äärimmäistä kääntöpaneelia voidaan käyttää kulkuovena vaikka pääsemiseksi tarhaan tai voidaan halutessaan avata koko seinä, pystyäkseen nauttimaan linnunlaulusta.

Erillinen madallettu alaprofiili voidaan ”upottaa” lattiaan siten, että lattiaan jää vain 10mm korkuinen kynnys.

Lasit kiinnitetään erillisliimalla lasilistoihin ja turvallisuuden lisäämiseksi lasin läpi porattujen reikiin asennettavilla ruostumattomilla niiteillä. Samaa kiinnitystapaa on menestyksellä käytetty yli 20.

Arutech- terassilaseissa käytettävät muoviosat on valmistettu UV- ja säänkestävästä muovista, kaikki metalliosat on tehty ruostumattomasta teräksestä, joka takaa järjestelmälle pitkäaikaisen käyttöiän ja luotettavuuden.

Paneelien leveydestä ja reikien korkeudesta riippuen käytetään joko 8 mm tai 10 mm paksuista karkaistua turvalasia. Liukuelementin suurin leveys on 800 mm ja korkeus enintään 2800 mm.


Open

Open

Closed

Closed
Tarjouspyynnöt: info@rakennusmateriaalit.com
Lähetä lasitettavan aukon mitat, korkeus x pituus

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arutech terassilasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *