Kokolasikatos

Osasto:

Kuvaus

Kokolasikatokset on eniten käytetty sisäänkäyntien yllä, kerrostaloissa, kauppakeskuksissa, hotelleissa ja toimistorakennuksissa. Lasikaton valinnassa on tärkeintä turvallisuus, jonka varmistavat oikeat kiinnitykset ja ehdottomasti myös oikean paksuinen laminoitu ja karkaistu lasi. Tällainen katos on ilmava ja kevyt ja sitä on helppo huoltaa. Kokolasikatos auttaa sen päällimmäisen tehtävän – sateelta ja tuulelta suojaavana rakenteena – korostamaan myös rakennuksen kaunista ja kirkasta muotoilukieltä.

Materiaali ja tekniset tiedot

taisklaaskatus-2

Pistekiinnitteisen kokolasikatoksen suurin syvyys voi olla 2 metriä. Lasin pitävät paikoillaan ruostumattomasta teräksestä valmistetut vetotangot. Käytämme mittojen mukaan 8+8 tai 10+10 mm karkaistua ja laminoitua lasia. Tällaisessa kattoratkaisussa on yleensä käytetty kirkasta lasia, mutta voidaan käyttää myös mattaa tai sävytettyä lasia (vihreä, pronssi, harmaa). Lasien kohdalla on erityisen tärkeää, että lasiaukkojen koko olisi oikea ja ne olisi sijoitettu reunoista oikealle etäisyydelle.

Katos kiinnitetään yhden pisteen lasikiinnikkeiden avulla. Tällainen järjestelmä ei ole säädettävien liitostankojen ja renkaiden käytön johdosta mitenkään jäykkä. Kokolasikatos on kestää hyvin paineen ja tuulen imuvoiman.

Pyydä tarjous:

info@rakennusmateriaalit.com

Lähetä aukon mitat: syvyys x Leveys  (laita mukaan havainnekuva)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kokolasikatos”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *