Kiertoilmakamiina Polar 02 (9 putkea)

1,085.00

Kuvaus

Kiertoilmakamiina Polar 02 (9 putkea)

Sopii käytettäväksi sekä asuin- että tuotantotilojen lämmittämiseen. Lämpö jakaantuu tasaisesti lämmitettävään tilaan ilman puhaltimia. Kylmä ilma imeytyy tulisijaa ympäröiviin putkiin, jossa se lämpenee 60-80 asteeseen virraten sen jälkeen lämmitettävään tilaan. Käyttökohteet ovat hyvin erilaisia: kesämökit, varastotilat, työpajat, myymälät, asuinrakennukset jne.

Tuotetiedot:

  • Max laskennallinen teho: 18 kW
  • 9 putkea
  • Lämmityskyky: jopa 400 m³
  • Mitat: L/W/H 968 x 603 x 847 mm
  • Paino: 118 kg
  • Hormilähtö: 150 mm
  • Max halon pituus: 600 mm
  • Paloaika pesällisellä: n. 6-8 tuntia
  • Tuotteen sertifikaatit/luokitukset: CE

Ilmanlämmittimen toiminta perustuu kiinteän polttoaineen palamiseen hehkutusmenetelmällä 2-kammioisessa tulisijassa. Hehkutusprosessin tuloksena alemmassa kammiossa kehittyy palokaasuja, ylemmässä vain niiden palaminen loppuun. Vesuvi– ilmanlämmitin käsittää kaksikammioisen tulisijan, jonka ympärillä ovat ilmaputket, savupelti, ilmansäädin ja tulipesän luukku. Lämmitettävä ilma tulee sisään ilmaputken alaosasta, kuumenee ja virtaa tasaisesti lämmitettävään tilaan. Ilman lämpötila ei vaihtele suuresti, koska Vesuvi varmistaa ilman liikkumisen. Kiinteän polttoaineen palaminen tapahtuu tulisijan kummassakin kammiossa.

POLAR on kiinteätä polttoainetta käyttävä ilmanlämmityslaite, joka sopii käytettäväksi sekä asuin- että tuotantotilojen lämmittämiseen. Lämpö jakaantuu tasaisesti lämmitettävään tilaan ilman puhaltimia. Kylmä ilma imeytyy tulisijaa ympäröiviin putkiin, jossa se lämpenee 60-80 asteeseen virraten sen jälkeen lämmitettävään tilaan. Käyttökohteet ovat hyvin erilaisia: kesämökit, varastotilat, työpajat, myymälät, asuinrakennukset jne. tilavuudeltaan 1300 m3 asti. Esimerkiksi, pienimmän lämmityslaitteen tuotos on 4,5 m3 lämmintä ilmaa minuutissa. Bulder-ilmanlämmitintä voi käyttää varalämmittimenä toisten lämmityslaitteiden rinnalla.

Kaasut, jotka eivät pala alakammiossa täydellisesti, nousevat ylös, jossa tapahtuu niiden täydellinen palaminen lisäilman ansiosta, joka pääsee sinne suuttimien kautta. Tulisijan rakenne varmistaa tarkoituksenmukaisen kiinteän polttoaineen käytön ja korkean hyötysuhteen (75 %).  Polar -ilmanlämmitin on valmistettu korkealuokkaisesta kattilateräksestä, jonka oikea käyttö varmistaa pitkäikäisen toiminnan (ainakin 15 vuotta). Vesuvi tehoa säädetään tulisijan ovessa olevalla ilmansäätimellä. Puulla lämmitettäessä täyteen ladattu ilmanlämmitin toimii yli 8 tuntia. Tulisijan suuri ovi ja tilava polttokammio helpottavat lämmittämistä ja mahdollistavat myös hyvin tukevien halkojen käytön lämmitykseen. Polar ilmanlämmittimillä ovat lämmityskulut paljon pienempiä kuin tavanomaisilla ilmanlämmittimillä.

Tarjouspyynnöt: info@rakennusmateriaalit.com

Lisätiedot

Paino 118 kg (kilogramma)
Mitat 968 × 603 × 847 mm (millimetri)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kiertoilmakamiina Polar 02 (9 putkea)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *