Kehystetyt terassilasit

Osasto:

Kuvaus

Helposti asennettava terassien lasiliukuovien järjestelmä koostuu alumiiniprofiileista valmistetuista moduuleista ja niiden sisään sijoitetuista laseista. Moduulit liikkuvat sujuvasti huoltovapailla muovipinnoitteisilla laakerirullilla 2-, 3- tai 4-rivisen ylä- ja alakiskon välissä, kiskoissa on vedenpoistoaukot. Moduuleiden liitoskohdissa on nk. tuulilukko ja harjatiiviste. Tämä erityisvalmisteinen tiiviste eristää melua ja parantaa terassin pöly- ja vesitiiviyttä. Tuulilukolla on myös turvatoiminto – moduuleita ei pysty irrottamaan ulkopuolelta.

section_copal

Materiaalit

Järjestelmässä ei ole mekaanisesti kuluvia osia. Profiilien pintaviimeistelynä on RAL-värikartan mukaan valittu jauhemaali. Laseista voidaan valita 4 ja 6 mm joko karkaistu kirkas tai eri värisävyissä sävytetty lasi. Moduuleiden avaaminen voidaan ratkaista asiakkaan toiveiden mukaan avautumaan joko toiselle puolelle, jos moduuleita on enintään neljä tai kahdelle puolelle, jos moduuleita on enemmän kuin neljä.

Järjestelmä suljettuna ja avattuna

copal_c_2 copal_o_2

Konkslukk
Koukkulukko
Riivlukk
Salpalukko

Lukitus

Vakioratkaisussa ei ole kehystettyihin terassilaseihin lukitusta asennettu. Lisävarusteena voidaan valita kaksi lukitustapaa: koukkulukko ja salpalukko. Koukkulukko on avaimella varustettu lukitus, joka toimii terassilta ja ulkoa käsin. Salpalukko on avaimeton lukitus, joka voidaan avata ja sulkea vain terassin sisäpuolelta.

Pyydä tarjous:

info@rakennusmateriaalit.com

Lähetä aukon mitat: Leveys x Korkeus (laita mukaan  kuva lasitettavasti kohteesta)

 

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kehystetyt terassilasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *