Kokolasikaide

Osasto:

Kuvaus

Modernissa arkkitehtuurissa arvostetaan erityisesti nykyaikaisuutta ja ilmavuutta. Tämän pohjalta toivotaan rakennukseen sellaista julkisivua, jossa on käytetty runsaasti lasia ja mahdollisimman minimalistisia rakenteita. Kokolasikaide on tällaisissa tapauksissa täydellinen ratkaisu, sillä karkaistu ja laminoitu lasi toimii lujuutensa ansiosta kantavana rakenteena. Lasikaideratkaisuja on kahdentyyppisillä kiinnityksillä: alareunan profiililla ja pistekiinnityksellä.

Kokolasikaide alareunan profiililla

taisklaaspiire-gp-2

Aivan uudenlainen ratkaisu on kokolasikaide ilman välipylväitä, jonka kiinnittämiseen käytetään vain alumiinista valmistettuja alareunan profiileja. Tällainen kiinnitystapa suo arkkitehdeille mahdollisuuden oman konseptin tehokkaaseen toteuttamiseen. Alareunan profiilin käytössä jää julkisivussa näkyviin käytännössä vai lasin pinta.

Tihase 25, Tallinn

Tässä ratkaisussa voidaan lasi asentaa joko parvekkeen lattiapaneelin päälle tai se eteen. Lasien korkeus lattiasta on normaalisti 1000-1100 mm. Myös kokolasikaiteeseen voidaan asentaa minimalistinen reunakaide, joka yhdistää lasin reunat yhtenäiseen kokonaisuuteen. Lasin tulee olla laminoitu ja karkaistu. Kirkkaan lasin lisäksi ovat valikoimassa matta, maalattu, sävytetty, laminoitu, silkkipainettu ja kuvioitu lasi. Lasin paksuudet ovat vakioratkaisussa 8+8 mm ja 10+10 mm (mahdollinen valita myös 10, 12, 13.5, 17.5, 19.5, 21.5 mm paksu lasi).

 

taisklaaspiire-7

Kokolasikaide pistekiinnityksellä

Pistekiinnitykset ovat minimalistinen ja tyylikäs tapa lasien kiinnittämiseen parvekekaiteisiin, porraskaiteisiin, seiniin ja erilaisiin rakenteisiin. Laadukkaiden materiaalien ja ammattimaisesti viimeistellyn pistekiinnityksen käyttämisessä on varmistettu turvallisuus ja kestävyys lasielementtien kiinnittämisessä. Tällainen kiinnitystapa sopii sisä- ja ulkopuolelle.

p1010880
 

Pyydä tarjous:

info@rakennusmateriaalit.com

Lähetä mitat: syvyys x leveys  (laita mukaan havainnekuva)

Lasi kiinnitetään lasissa olevien aukkojen kautta ruostumattomilla kiinnityselementeillä. Lasina käytetään tällaisessa kiinnitystavassa laminoitua ja karkaistua lasiaLasien paksuudet: 88.4 (17.5mm), 1010.4 (21,5mm), 1212.4 (24.5mm). Lasin paksuuden valinnassa on ehdottomasti huomioitava lasilevyn mitat ja mahdollisten kiinnityspisteiden välinen etäisyys. Lasin korkeus parvekkeen lattiasta on normaalisti 1000-1100 mm. Julkisivun yleisilmeen parantamiseen voidaan kirkkaan lasin lisäksi käyttää myös eri tavalla sävytettyjä laseja tai käyttää lasien laminointiin sävytettyä kalvoa.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kokolasikaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *