Lasi-alumiinikaide

Osasto:

Kuvaus

Lasista ja alumiinista voidaan valmistaa hyvin monenlaisia kaiteita, joten sopiva ratkaisu löytyy myös hyvin vaativalle asiakkaalle. Lasi-alumiinikaide on moderni, ilmava ja käytännössä huoltovapaa. Sellaisia moderneja parvekekaiteita ei ole tarkoitettu pelkästään uusrakennuksiin, vaan ne ovat toimiva ratkaisu myös vanhempien talojen entisöinnissä.

Materiaali

Profiilit. Kaiteiden runko valmistetaan RAL värikartan mukaan jauhemaalatuista alumiiniprofiileista. Vakiovärisävyt ovat valkoinen RAL9010, tummanruskea RAL8019 ja tummanharmaa RAL7016. Kaidepylväitä on kahta eri kokoa – 70×30 mm ja 50×30 mm. Reunakaidetyyppejä on 3:

  • Tyyppi 1 – reunakaide, jonka leveys on 61 mm tai 81 mm;
  • Tyyppi 2 – reunakaide, jossa lasi kiinnitetään suoraan reunakaiteessa olevaan listaan (78 mm tai 98 mm);
  • Tyyppi 3 – reunakaide, jossa on myös ulkoneva osa (nk. Ikkunapöytä) ja joka voidaan kiinnittää joko lasin sisä- tai ulkopuolelle.

Lasit. Käytämme kaiteissa yleensä 6 mm ja 8 mm karkaistua, 4+4 mm laminoitua tai 4+4 mm karkaistua ja laminoitua lasia. Lasinsävyjen valikoima on hyvin laaja: kirkas, matta, maalattu, sävytetty, laminoitu, silkkipainettu ja kuvioitu lasi, niiden lisäksi vielä erilaiset värillisillä laminaattikalvoilla päällystetyt vaihtoehdot.

Tekniset tiedot

Malmerk Klaasiumin tuotevalikoimassa olevista profiileista ja laseista voidaan valmistaa hyvin monipuolisia ratkaisuja, sillä lasien sijoituksessa, profiilien yhdistämisessä ja kaiteiden kiinnityksessä on hyvin monia mahdollisuuksia.

Lasin sijoittaminen kaiteen reunakaiteen ja parvekebetonin suhteen vapaasti valitulla tavalla. Lasi voidaan sijoittaa parvekkeen ulko- tai sisäpuolelle ja lasi voidaan kiinnittää joko kaiteen reunakaiteessa olevaan uraan tai erilliseen lasilistaan. Jokainen lasi voidaan vaihtaa erikseen ja lasin kiinnittämiseen käytetään tiivistettä, jolla lasi painetaan profiilia vasten. Erilaiset ratkaisut esitetään 3D-malleissa.

110_klm_glass-out_fascia_outside 111_klm_glass-out_gap_fascia_outside 120_klm_glass-out_c_fascia_outside 121_klm_glass-out_c_gap_fascia_outside 130_klm_glass-in_fascia_outside 131_klm_glass-in_gap_fascia_outside 140_klm_glass-out_top_outside 141_klm_glass-out_gap_top_outside 150_klm_glass-in_top_outside 151_klm_glass-in_gap_top_outside112_klm_point-glass-out_fascia_outside

132_klm_glass-clamp_fascia_outside

Kaiteen runkorakenne voidaan asentaa joko parvekkeen lattiapaneelin päälle (teräksisillä kiinnittimillä) tai sen eteen (alumiinikiinnittimillä). Reunakaiteen korkeus lattiasta on normaalisti 1000-1100 mm. Pylväiden välinen suurin sallittu etäisyys 1200 mm.

klaasiklamberValikoimissa on lisäksi kiinnikekiinnitteinen kaide, jossa lasi kiinnitetään kiinnikkeillä pylväiden väliin.  Tämä kiinnitystapa mahdollistaa jopa 12 mm paksuisten ovien tai ikkunoiden käytön. Tällaisen ratkaisun kohdalla voidaan kaide valmistaa myös ilman reunakaidetta.

 

Pyydä tarjous:

info@rakennusmateriaalit.com

Lähetä mitat: syvyys x Leveys  (laita mukaan havainnekuva)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lasi-alumiinikaide”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *