PVC – ikkunat Gealan Lumaxx

Osasto:

Kuvaus

25 % enemmän lasia

Moderniin arkkitehtuuriin kuuluvat osana suuret ikkunat, jotka luovat valosta täyttyvän tilan. Myös vanhoja perintökohteita uudistettaessa ikkunanpuitteet täytyy pitää ohuina, että ikkunat voivat seurata historiallisia malleja. Käyttämällä GEALAN S 9000 -systeemin avulla ohuet raamit voi asentaa täydellisesti. Tämä sisältää 25% enemmän lasia ja päästää sisään enemmän valoa.

Entistä pienempi kehys

Kun verrataan GEALAN-LUMAXX-systeemiä ennen käytettyihin raameihin, se on paljon ohuempi. Aikaisempi pystyvälipuu (ranskalainen saranaikkuna) oli jopa 150 mm ja paljon leveämpi. Suuret ikkunankehykset muuttivat ikkunan kokoa ja estivät valon pääsemisen sisään. Nyt uuden systeemin antiosta ohuemmat ikkunan reunukset voidaan asentaa kuitenkaan asettamatta mukavuutta ja turvallisuutta vaaraan.

Optimoidut geometriset parametrit

Kun GEALAN-LUMAXX-systeemiä kehitettiin, kaikki sen geometriset parametrit optimoitiin minimoimalla sen kokoa mahdollisimman paljon. Suunnittelijat pyrkivät myös pitämään yllä tasapainoisen lämmöneristyksen ja staattiset ominaisuudet sekä harmoniset asennuselementit. Symmetrinen yksi pystypuu antaa enemmän joustavuutta ikkunan tyylille.

Optimised geometry parameters
Ei kompromisseja

Vaikka ohuet puitteet olivat ensisijalla, kun uutta ikkunankarmia ja välipuuta kehitettiin, tärkeimmät parametrit säilytettiin. Kummatkin versiot sisältävät terästä, joka staattisten ominaisuuksiensa takia, voidaan käyttää elementteinä kooltaan 2,3 metriin (valkoinen) tai 2,2 metriin (värillinen) asti. Yhdessä STV®-teknologian kanssa koko voi suurentua jopa 2,5 metriin (valkoinen) ja 2,4 metriin (värillinen) asti.

S 9000 -systeemi

S 9000 -systeemi on moderni leveä rakennusosa, jonka asennussyvyys on 82,5 mm. Ohuiden linjojen lisäksi tämä systeemi sopii kaikenlaisiin ikkunatyyppeihin sekä etuoviin ja liukuoviin. S 9000 -systeemi on täysin valmis systeemi, joka noudattaa kaikkia rakennusvaatimuksia ja sopii rakennusten ulko-osiin. Tämä systeemi voidaan yhdistää mihinkä vain projektiin.

Uf ≈ 1,2 W/m2K
Ug ≈ 0,5 W/m2K
Uw ≈ 0,77 W/m2K
  • Kaksinkertainen lasielementti, leveys 24 mm: 2k4-16-4LowE+ arg – Ug – 1,1 W/m2K, valmiin ikkunan lämmönläpäisykerroin on Uw=1,3 W/m2K
  • Kolminkertainen lasielementti, leveys 44 mm: 3k4LowE-16TGU-4-16TGU-4LowE+arg – Ug – 0,6 W/m2K, valmiin ikkunan lämmönläpäisykerroin on Uw=0,84 W/m2K
  • Kolminkertainen lasielementti, muovi-sisälistalla, leveys 52 mm: 3k4LowE-20TGU-4-20TGU-4LowE+argon – Ug – 0,5 W/m2K, valmiin ikkunan lämmönläpäisykerroin on Uw=0,77 W/m2K

 

Pyydä tarjous: info@rakennusmateriaalit.com

Ikkunat ja muut lasituotteet toimitetaan aina asiakkaan mitoilla tehdastilauksena.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PVC – ikkunat Gealan Lumaxx”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *