Puitteettomat terassilasit

Osasto:

Kuvaus

Tuote on samanlainen kuin parvekkeen lasitusjärjestelmä ja koostuu ylä- ja alaohjauskiskosta sekä vaakarullapyörillä varustetuista laseista niiden välissä. Rullapyörien ja profiilien yhdistelmä mahdollistaa lasien perättäisen siirtämisen. Lasipaneelien avaaminen aloitetaan reunalasista, joka käännetään 90 asteen verran sisäänpäin, seuraavat lasipaneelit siirtyvät reunalasin kohdalle ja avautuvat samalla tavalla sisäänpäin kääntämällä. Näin saadaan lopulta kaikki lasipaneelit siirrettyä kirjan lehtien tavoin sisäänpäin seinän viereen ja terassi on kokonaan auki.

Materiaali ja tekniset tiedot

section_klm10

Järjestelmä koostuu 500 – 700 mm leveästä lasipaneelista. Terassien lasitukseen käytetään 8 tai 10 mm reunoista hiottua karkaistua lasia, joka rikkoontuessa syntyy rakeita. Rakeet ovat turvallisia eivätkä aiheuta vammoja. Voidaan valita joko kirkas – läpinäkyvä tai sävytetty lasi.

Terassilasien järjestelmää voidaan käyttää suorien, erikokoisten kulmien jäsentämien ja myös kuperapintaisten terassien lasittamiseen. Sellaisessa järjestelmässä ei ole pystyprofiileja ja se ei vaikuta rakennuksen ulkoilmeeseen. Järjestelmän merkittävä etu on valoa vähentävien profiilikehysten puuttuminen ja kulmaterasseissa voidaan lasipaneelit siirtää kulman yli. Koska järjestelmässä on yksikerroksinen lasi, järjestelmän katsotaan olevan kylmä järjestelmä, mutta terassi on siitä huolimatta lämmin ja viihtyisä vuoden ympäri.

Halutessa voidaan suorissa terasseissa upottaa alempi ohjauskisko (44×50 mm) lattiaan siten, että se olisi lattiatason kanssa samalla tasolla.

JÄRJESTELMÄN AVAUTUMINEN

klm-terrass-11 klm-terrass-12 klm-terrass-13

Lukitus

frameless-terrace-glazing-lock

Kehystämättömien terassilasien vakiolukitus toimii alaosan salvan ja yläosan lapsilukon avulla. Terassilasit halutaan usein avata myös ulkoa käsin, joten vaihtoehtona voidaan ensimmäisessä lasista muokata oven, lisäämällä siihen kahvallisen lukon (avaimella tai painikkeella). Lasien helpompaa siirtämistä varten voidaan kahvat (painikkeet) asentaa jokaiseen lasiin.

Pyydä tarjous:

info@rakennusmateriaalit.com

Lähetä aukon mitat: Leveys x Korkeus (laita mukaan  kuva lasitettavasti kohteesta)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Puitteettomat terassilasit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *